Saturday, July 30, 2011

:: Bunga-Bunga CintaKu ::

Hye all!! this will be my first post after my long2 vacation from posting in this blog [tetibe nk speaking la plak..huhu ;p]... Hari ini pada tarikh 30 Julai 2011 bersamaan hari Sabtu, ak berada di rumah sewaku di Sri Aman, Sarawak tak de buat ape2 xtvt yg best langsung..huh, bosan je ;p.. But, bkn tu yg nak ak kongsikan kat sini pun.. Today nak share tentang "Bunga ;)"..



Oke, every year since 2009 [kalau x silap la], kat Putrajaya ade wat Pesta Floria. Banyak la bunga2 yg ade kat bumi ni dipamerkan sempena Pesta Floria tu kan.. Tahun ni for the 3rd time aku gi melawat Floria tu [x pernah missed lg k ;P].. Pergi dgn sape??? oF coz la wif my Papa sayang ;)..


Kami sempat la pusing2, jalan2 ket kat floria tu.. nak pusing semua tempat x sempat la, hari dah gelap tak best la.. One more thing, seperti biase bateri kamera ak cepat la plak habisnye..uwwwaaa.. nyesal x prepare cas awal2.. Ape yang ade, gambar 2-3 kerat je la.. Tak dapek nak konon2 jd profesional photografer..huhuhu..



Actually before gi Floria, kami gi tengok wayang kat Alamanda.. Sedih tul, cite yg berkenan di hati semua full.. So layan je la cite ni --> "Tolong, Awek Aku Pontianak!!".. Hhmm..boleh tahan.. Layaaannnnn.... ;D



I'm happy coz dapat gak spent time hang out wif my papa.. Untung la balik semenanjung coz kene gi kursus sebulan.. if x, xdapek la kot nk gi Floria tu.. hihi..

NOKTAH... [akan bersambung dgn topik lain..insyaAllah..]

2 comments:

namronphotography said...

ce'cite dulu pasal induksi tu bah... sik mo baca dulu... hee... papepun,nice blog.... keep up da gud work!

f A i said...

coming soon..huhuhu..warm up dulu ni.. ;)