Wednesday, September 9, 2009

BerBukA berSama GeNg2 SAMSMEL'86

~ JM BARIANI HOUSE, BANGI ~

~ Daus * TauFik * KaShful * ZiHaN * AyN * ShU * PhIa * FaI * UmI * LiNa * ShaFa * JuMari * HenDri * MaN * PanTher * iTam * 5ruZ * BaHa * RamZaN * ShyRa * RoBeQ * FiDa * ShAm * 4ZaN * aMai * aPiS ~

05 September 2009 --> kami geng2 SAMSMEL'86 wat majlis berbuka puase kat JM Bariani House, Bangi. Ni latest xtvt dgn kengkawan sek lps last xtvt reunion kat TioMan tu. Cerita bermula apabila Fauzan ((selaku leader yg m'arrange majlis)) m'ajak semua rakan2 utk turut serta, seawal 2minggu sblm majlis lg dh sebarkan sMs jemputan tu. Dan kepada sesiapa yg boleh dtg diarahkan m'konfemkan diri dGn m'reply sMs tersebut. Tetapi malangnye, respone yg diterima agak kurang memberangsangkan, bak kate 4zan 10 org je yg reply..hihi.. Maka setelah ditambah tolak campur bahagi, die just reserve meja utk 20 org je la.



Lokasi ni lak di pilih atas cadangan ShaM, 1 kepala RM28++. Satu lg sMs pun di hantar utk inform pasal harga tu n diarahkan b'kumpul seawal 5.30pm..((aku stg lps dr 5.30pm tuu..=p)). Sampai mase yg ditetapkan, masya'Allah..x sangka sgt ramai gak yang datang, 26 orang kesemuanye. Tak cukup meja nak makan, tu x menjadi masalah, makan gilir2 la..hehehe.. Yang penting, makan tetap makan n lepas makan jangan lupa bayar =p..


Lps habis makan, lepak n borak2 la jap ngan kengkawan, tanye p'kembangan t'baru. Habis je kat Bangi, diorang cadang gi main bowling kat Alamanda. Tapi tak jadi pun, taiko yg ajak tu pun ((Sham)) sampai lambat kat Alamanda tu, padahal kete dia yg gerak awal..hihi.. Tapi xpe la kan, ape yang penting enjoy sgt dapat jumpe kengkawan semua (^_^).. Next xtvt diorang rancang nak gi bercuti ke Cherating end of this year. ..TUNGGUUUUUUU..(^_~)

~~~~~~~~~~~MiSS u AlL (^_^) ~~~~~~~~~~

4 comments:

.mek.mizah. said...

huk2... sowi la tak dpt dtg~~
byk hal plak time tu...

mish u oll.~~

f A i said...

xpe la mek..mybe next time kot..hihi..pe2 xtvt t'br ak akan cube update kat korang2 semue (^_^)..

DzuL ZaInUdDiN said...

sowi
ako memang xdapat pegi
ako ada invitation lain
diaowg jempu lebih awal
maybe next tyme

f A i said...

zai: xpe la..dh lps dh..huhu..so far ko lum b'kesempatan lg kan join xtvt diorang2 ni..hmm..insyaAllah ujung thn ni diorg plan nk g Cherating 25 Dec 09..klu jd, leh la ko join..tu pun klu xde pape halangan..huhu