Monday, December 28, 2009

~B'GuMbiRa b'SaMa peNgHuni RuMaH No.54 ~

25 December 2009, Friday...

Hai guys!! Dah lama aku tak update blog ni kan..but today, aku de something special gambar n my happy day with my luvly frenz yg nak aku kongsikan bersama kat blog ni.. Pd tarikh 25 dec 2009, buat kesekian kalinya aku dan rakan2ku iaitu penghuni RuMah nO.54, Behrang 2020 mengEnjoykan diri bersama2 =)..


On that day, we all gi karaoke kat Red BoxRia, Sogo selama 3Jam (lama gak tuu..) After that, kami meneruskan perjalanan ke Tasik Titiwangsa n lepak2 je kat situ.. Dah lama tak jumpa, so dgn sedaya upayanya aku nak m'snap gambar sebanyak mungkin..Tapi, sgt sedih sebab...kamera aku rosak la pulak..uwwaaaa....='(.. So pic yg de sgtla terhad n de sedikit kerosakkan pd pic2 t'sebut.. Tapi xpe, aku telah berusaha gigih [gigih la sangat..hihi] mengedit gambar yang ada menjadi selawa mungkin..huhu.. So lihatlah hasilnya, walaupun x seberapa, aku sangat2 suka...ngehehehehhe...(^^,)


Buat Mamas, Ejai, Aby & Kak Eifa --> thanks a lot coz sudi meluangkan masa pd tarikh 25 Dec 2009 hr tu.. Fai akan sentiasa ingat n rindu kat korang semua.. Kenangan bersama korang semua sewaktu menghuni RuMah no.54 tak kan fai lupakan..[terutamanya time korang main getah dalam umah tuu..hihi..] Miss you my Frenz.....mmuahhzzz...

7 comments:

asniza said...

wahhhh..gumbira nya korg reunion blk.btw,no umah korg 54 ye??aku pn lupe no umah aku.huaaaaaaa :P

f A i said...

hehhee..sgt2 gumbira tau..=)
yup, no umah kami no.54...hihi..ko kira la no umah korg bape..=p

asniza said...

korg g x zura bertunang aritu?adoi..cousin aku nikah ari ahad.aku blk kg.xdpt g..aku pn x igt umah kite selang bape.wakakakakaka

f A i said...

aku rase selang 4umh kot..huhu..
kami pun x gi umah zura..masing2 de hal..so sape je mbr umh korang yg gi??yati msti g kan..=)

asniza said...

aah..yati call aku pg tuh.igt korg ramai2 g..aku da sedih.makcik aku pon laz2 minit bgtau cousin aku nk nikah ahad tuh sbb pihak lelaki nk nikah awal.aku serba slh da dgn zura..

f A i said...

eemm..yeke...xpe la..majlis dah lps..nnt die kawen kite g ramai..=)

asniza said...

tu la pasalnye..hehehe