Wednesday, December 30, 2009

Khabar Gembira Rakan2 Ku :)

Tahun 2009 ni, bermacam khabar gembira yang dah aku terima tentang rakan2 ku.. Salah satu khabar gembira yang ingin aku kongsikan disini ialah tentang "Majlis Pertunangan" kawan2 ku.. Walaupun agak terlambat untuk aku mengkhabarkan tentang pertunangan mereka2 ini, aku harap mereka tak berkecil hati.. Sejak kebelakangan ni pun aku agak kebuntuan idea nk update blog.. So bila idea ni datang tiba2 pagi ni, dengan sepantas mungkin aku taipkan utk tatapan korang semua =)..

02 August 2009 -- My housemate masa study kat politeknik dulu Nor Zaidah telah mengikat tali pertunangan dengan kekasih hati dia Masror.. Majlis ringkas dihadiri oleh keluarga kedua belah pihak serta rakan terdekat.. Aku gi majlis ni ngan Kak Eifa, maklum la, aku xde transport sendiri =).. Antara 5org hausemate aku, rasanya Ejai la yg akan kahwin dulu kot..hihi..


05 December 2009 -- Yang ni plak my ofis colleague, seorang kakak yang agak rapat dengan aku kat ofis.. Nama diberi Faradila, telah mengikat tali pertunangan dengan pilihan hati bernama Yus (aku x tau pe nama penuh dia...hihi).. Di majlis kak Dila ni, aku sedaya upaya menjadi seorang cameragirl yg terbaik..hehe..
26 December 2009 -- Majlis paling latest setakat ni [kiranya majlis penutup la..hihi], pertunangan antara Wan Salfaizura dan Isnawawi.. Zura ni jiran kat Behrang 2020 dulu yg juga my classmate.. Setahu aku, diorang ni dah agak lama bercinta, akhirnya hubungan mereka telah beranjak ke satu level lg sebelum ke alam perkahwinan.. **maaf ye zura coz x dpt dtg majlis tunang hari tu..


Dan tiba2, datang la plak idea untuk update tentang "Majlis Perkahwinan" hihi.. Tahun 2009 ni gak, ada beberapa rakan sepersekolahan n sekerja aku yang dah pun melangsungkan perkahwinan dengan pasangan masing2.. So aku update seringkas yang boleh la ye =).. Seingat aku, ada 3 majlis yang aku pergi iaitu majlis kawan sekolahku Fahmi+Fizah n Azlinah+Fadli, then majlis rakan sekerja aku Sa'adiah+Fidzhar..


Itu sajalah antara khabar2 gembira rakan2 ku yang dapat aku update.. Aku percaya, pasti ramai lagi rakan2 ku yg juga telah melalui hari bahagia mereka dalam tahun 2009 ni.. Buat kawan2 ku sekalian Ejai, Zura n Kak Dila -- Fai doakan semoga hubungan korang semua berkekalan hingga ke akhir hayat.. dah nak kawen nanti jgn lupa jemput tau (^_^).. Dan buat yang baru berkahwin tahun 2009 ni n tahaun2 sebelumnya, Fai juga mendoakan yang terbaik buat korang, semoga berkekalan ke akhir hayat..amin...

6 comments:

asniza said...

beb,ejai da tunang ker?!aku tatau dow..sumpah br tau.ishh..ishhh

f A i said...

yup..bulan ogos hr tu..=)

asniza said...

sape lg yg tau?

f A i said...

dak umah kitorang tau..yang lain x sure la..majlis tu wat biase2 je..

salfaizura said...

ade jugak ye pic org dalam blog fai..hehe letak la link kat pic org tu hehe

f A i said...

hehe..msti lah ade..tu pun cilok dr zura n yati punya gambar kot..huhu..
emm..cmne nk ltk link?? xmahir la plak..de gak t'pk, tp xtau nk bt cmne..hehe