Friday, February 19, 2010

Kawan Lame SaYa ^_^


Pada tanggal 15 FeB 2010 bersamaan hari iSnin cuti CNY, aku b'enJoy2 bersama kawan zaman kanak2 aku dulu SyiKin n FaTin.. lame gileR x jumpa diorang ni, 11 tahun gak la x jumpa.. lame x??hihi.. Dolu2 kan aku ni merantau, lps je darjah 6 aku sambung study form 1 kat bangi.. so mmg x jumpe laa ngan diorang2 ni.. Mula2 kami jumpa semula pun dalam alam maya je [[tenet la pe lg..facebook ^_^]].. Then datang iDea spontan dr Fatin ajak karok same2.. But kitorang x dpt karok coz mahal giler diorang caj, maklumlan public holiday katenya..Hmmm..whatever.. Itu x mematahkan semangat kami, Syikin telah mencadangkan xtvt lain supaya we all gi tgk muvi "Valentine's Day" kat Alamanda.. Orait gak tu, so sett je la..hihi.. Muvi ni bleh la buat layan kan, de lawak2 ket.. Cuma aku rase xbape sesuai la muvi ni dikategori sbg PG13, sebabnye....errmmm..korang yg dah dewasa2 gi r tgk sendiri..huhuhu..



Apa yang penting, kami enjoy dapat berjumpa kembali on that day.. Thanks to syikin n fatin yang sudi mengajak aku join korang hang out .. Miss u my prenz ^_^..





--------------------------------------------



**masih menanti bilakah reunion bersama rakan2 sekolah rendah yang lain nak dilaksanakan..sabar menanti..lalalalalala~~~

2 comments:

asniza said...

lawak kan taylor swift tuh dgn bf die?hahahahhaha

f A i said...

giler r..ke hulu hilir bwk bear besar tu..hahaha..excited giler ngn bf die..huhu