Monday, August 10, 2009

Jalan2 Hiburkan HaTi..lalalalala

Hhmm..agak lama gak x update blog ni, blurr jap tak ade idea nk tulis pe utk korang semue..hehehe.. Maklum la, hari2 ku sekarang ni seakan bosan dan membosankan =p..hihi.. Keje pun dah x brape nak banyak, nak buat ot pun xde keje dah.. Nak tipu wat ot??? ishh, xbleh suke suki je nk ot..(biar logik ket nk tipu pun..ahakkss...)

Di kala kebosanan aku ni, pe yg t'jadi adalah..jeng jeng jeng --->> aku pun dok m'onlinekan diri sepanjang hari..hihi.. Nasib baik de kawan2 sekeliling yg sentiase menghiburkan diriku yg kebosanan ni..=) .. Ape2 pun yg tejadi, hidup mesti CERIA!!!!!!!!!! (^_^)

Last saturday 8hb Ogos 2009, seperti biase keje half day, hari yg lengang dan tenang tanpa keje yg banyak membolehkan aku balik awal seperti biase..hihi.. TAPI..bukan balik terus ke rumah, balik gi jalan2 hiburkan hati d hujung minggu..hahaha..
..... La La La La La La La La La La La La ....
Hmmm..de satu peristiwa yg x best berlaku sblm sempat nk b'hepi2 hr sabtu tu..Mase ngah ondaway ke destinasi pilihan, tanpa diduga, kete yg aku naik telah mencium bontot blakang kete Gen 2 ..ohh tidakkkk!!!! nasib baik x teruk, kete tu just t'kopak ket no plat kete dier (1 no je pn), n kete kecikku tu xde pape luke pun..hihi... TAPI, aku sungguh x berpuas hati ngan empunye kete Gen 2 tue.. disebabkan luke yg sikit nk mampus, ciput giler tu....x pasal2 terbang wit myBoo ""RM100""...ohhh, tidakkkk.... alangkah bestnye kalau wit tu ak dpt wat shopping..sedihnye ='( .. emm, trime je la hakikat wit tu dh terbang jauh..uuwaaaaa.......


Nie latest xtvt aku n myBoo after last Julai..(hmm..lame gak tu..hihi).. Sabtu lps kami gi tgk movie "ALIENS IN THE ATTIC" kat GSC, Alamanda.. Bleh tahan gak la best cite ni, cite lawak..layann....(",).. Last g tgk dl, tgk cite "JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK" kat Jusco, Bukit Tinggi wit my cousin n my lil sis.. Time tu saje2 bwk my sis jln2, cian die x penah nak g jln2..huhu..



Habis tgk wayang kul 6pm lebih, so de mase lg gerak ke destinasi seterusnye ke Persint 2 Alamanda ---> Floria Festival 2009.. (Mule2 mmg nk g cni je terus tgk bunga2 yg ade, byk ke, best ke, cantik ke..hehehe).. Sampai je sne dah nak gelap, tp org masih gak ramai, parking penuh.. Dgn penuh kesabaran, akhirnye jumpe gak tmpt nk parking..hahaha.. Jln2 jap, tgk bunga-bungaan yg ade, ngan org yg ramai n penuh sesak.. Penat gak, walaupun x round habis..huhu.. Rugi sgt2, x byk ambik pic coz bateri kamera kong la plak..='(

Ape yg ade just gambar2 ni je la.. aku snap gune handphone ku yg x bape nk canggih tp amat b'jase pada aku..hihi.. So enjoy!!!


Tu je la pun xtvt aku wat mase ni.. Akan dtg aku akan cr new story utk share ngn korang lg.. Dah de t'pk satu bende ni utk dikongsi bersame, ngah cr mse nk kumpul semue bahan..hihi.. TUNGGUUUUUUUUU......(^_^)

2 comments:

shyracomelselalu said...

oiiiiiiiiii..
ko dtg sini xbtau pon...
g alamanda..
g pesta floria...
amboiiiiiiiiiii!!!

f A i said...

hahaha..ko de kat sne ke??
ak ingt x jd g,sbb dh ptg..huhu..xsempat round hbs..best gak la..cantikk2 bunge tu..=)